VERHOTANGOT

 
 
 

Hasta verhotangot ja tarvikkeet kruunaavat ikkunan somistuksen. Sisustukseen sopiva verhotanko sulautuu kauniisti verhon tunnelmaan tai erottuu korostaen muuta sisustusta. Verhotankojen värivaihtoehdot sekä erilaiset päätynupit antavat ilmettä sisustukseen. Verhotankoja sekä niihin sopivia useita erilaisia päätyjä voi yhdistellä oman makunsa mukaan.

Hastan Mix&match konsepti on sinulle joka haluat luoda omat yhdistelmäsi. Tämä konspeti koostuu ulosvedettävistä teleskooppitangoista sekä vakiomittaisista tangoista. Ulosvedettävien tankojen Ø on 18/20 mm ja 16/19 mm, 25/28 mm ja 26/28 mm. Kiinteä mittaisten tankojen Ø on 19, 20 mm ja 28 mm.

Mikäli haluat paneeliverhoja niin valikoimassa on tietysti paneelikoukkuja samassa värissä kuin tanko. Seinäkiinnikkeitä on erilaisia säädettävissä olevia pituuksia, malleja ja värejä. Autamme teitä valitsemaan tyylikkäitä ratkaisuja sekä erkkeriin että tavallisiin ikkunoihin, niin yksinkertaisilla kuin tuplatangoilla, tai erikoispitkiin (yli 500 cm) tankoihin.
Hasta verhotangot ja tarvikket ainoastaan tilauksesta.