MARKIISIT 2021 (Terassimarkiisit ja ikkunamarkiisit)

Säteilevä aurinko ja leppoisa lämmin tuuli. Sädehtivä aurinko. Totta. Aurinko on miellyttävä. Mutta kun lämpö ja valo tulevat liian voimakkaiksi, haluamme suojautua siltä.
Markiisi ikkunassa, terassin päällä tai parvekkeella luo varjon estämättä näkyvyyttä ulos luontoon tai ympäristöön. Kesäinen tihkusade on mielyttävä kokemus suojaavan markiisin alla terassilla tai parvekkeella. Lisäksi markiisi on hyvin tehokas suoja aurinkoa vastaan, joka vahingoittaa verhoja ja huonekaluja sekä nostaa lämpötilaa sisällä.
Tieteelliset tutkimukset osoittavat että Sandatex Tempotest-markiisikankaat suodattavat väristä riippuen 90-100% UV-säteilystä! Lue lisää
Koneellisen jäähdytyksen tarve pienenee todistetusti merkittävästi markiiseja käyttämällä! 
Sunsystems-laatumarkiisit koostuu kankaista, rungoista ja mekaniikasta. Korkealuokkainen tuote sekä materiaalien että valmistuksen kannalta. Kaikki komponentit on testattu, jotta kestävyys pohjoisessa ilmastossa varmistetaan. Osoituksena kestävyydestä voidaan mainita että komponenttivalmistaja Hunter Douglas:in kaikki ikkunamarkiisit sekä terassimarkiisi TM500 (entinen Ibiza) ovat olleet Suomen markkinoilla yli 40 vuotta! Kaikki markiisit on testattu direktiivi EN13561 mukaisesti.
RULLMA-kaihdin valmisti markiiseja 80-luvun alusta vuoteen 2008. Sunsystems Oy käyttää samaa komponenttitoimittajaa. Siksi voimme sanoa osaavamme markiisit!
Kaikkien markiisimallien rungot sekä detaljit on saatavissa vakiona kolmena värinä: Valkoinen, hopenharmaa ja musta.
Täystakuu 5 vuotta! Kaikki markiisimallit valmistettu Suomessa!
Markiisikangasmallisto (voimassa v. 2018-2022).
Sunsystems laatumarkiiseilla nautit auringosta kuten itse haluat.
Lue lisää

Olemme Sunsystemsin valtuutettu jälleenmyyjä.